Over ons

Bij Hayta Truck Wheels geloven we in het leveren van uitstekende vrachtwagenbandenservice aan onze klanten in Amsterdam en omgeving. Maar wist je dat onze reis begon als een transportbedrijf?

Onze oprichters waren oorspronkelijk eigenaar van een succesvol transportbedrijf. Tijdens het beheren van hun vrachtwagenvloot realiseerden ze zich al snel het belang van goede banden voor de veiligheid, prestaties en efficiëntie van hun voertuigen. Ze zagen ook dat er een gebrek was aan gespecialiseerde bandenservice voor vrachtwagens in de regio.

Met een passie voor vrachtwagens en het streven naar uitmuntendheid, besloten [naam oprichters] hun transportervaring te combineren met hun kennis van banden en zo werd Hayta Truck Wheels geboren. Onze missie is sindsdien eenvoudig en duidelijk geweest: vrachtwagenchauffeurs voorzien van hoogwaardige bandenservice op maat.

Bij Hayta Truck Wheels hebben we een team van ervaren bandenspecialisten die gespecialiseerd zijn in vrachtwagenbanden. We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van vrachtwagenchauffeurs en streven ernaar om de beste oplossingen te bieden voor hun bandenbehoeften. Of het nu gaat om bandenreparaties, montage en demontage, wielbalancering of bandenvervanging, we zorgen voor een professionele en efficiënte service.

Onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid heeft ons geholpen een solide reputatie op te bouwen in de industrie. We streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en ervoor te zorgen dat hun vrachtwagens veilig en optimaal presteren op de weg.

Bij Hayta Truck Wheels zijn we trots op ons verleden als transportbedrijf en kijken we ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen met hoogwaardige bandenservice en expertise. We zijn er om jouw vrachtwagenbandenbehoeften te vervullen en je de gemoedsrust te geven die je verdient tijdens je transportactiviteiten.

Welkom bij Hayta Truck Wheels – jouw betrouwbare partner voor vrachtwagenbandenservice in Amsterdam en daarbuiten!

Hayta Truckwheels logo 1

Waarom kiest u voor ons?